Vacances pet friendly

'Les persones que vulguin viatjar amb animals no hauran de perdre's pels buscadors d'internet a la recerca del lloc idoni per escapar-se uns dies fora amb els seus animals'

Les vacances d'estiu estan a punt d'arribar -potser alguns ja les estan gaudint- i els animals que viuen amb nosaltres també es mereixen passar-les en família. Per sort, tenim bones notícies: la nova llei de protecció animal obliga els establiments turístics a indicar si són espais 'animal-friendly' o no. El sector turístic encara té una mica de marge per indicar-ho, però a partir del 29 de setembre haurà d'estar degudament anunciat.

D'aquesta manera, les persones que vulguin viatjar amb animals no hauran de perdre's pels buscadors d'internet a la recerca del lloc idoni per escapar-se uns dies fora amb els seus animals. Això no vol dir que tots els hotels i allotjaments turístics estiguin obligats a acollir animals, sinó que ho hauran d'anunciar clarament a l'entrada de l'establiment i a la seva política comercial. En aquest sentit, hauran de disposar d'una política d'admissió detallada amb tots els requisits i les condicions específiques, així com les tarifes addicionals o l'assegurança de responsabilitat civil.

D'altra banda, si marxeu uns dies fora, hi ha una altra opció col·laborativa que està en auge des dels darrers mesos. L'aplicació Trusted Housesitters és una plataforma de confiança on les famílies cedeixen el seu habitatge de manera gratuïta, amb els seus animals, a persones amants dels animals a canvi que els cuidin i els facin companyia els dies que s'hi allotgen. Una nova manera de viatjar arreu del món pet-friendly!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem