Valldoreix, el meu racó de món

'Estic segur que amb l'ajut de tothom aconseguirem una EMD més moderna i propera a la ciutadania, al servei de tots, que vetlli pel futur i tingui cura dels seus veïns'

Primer de tot vull expressar la meva emoció i alegria per ser el president de la meva vila, el meu racó de món. Si he assolit aquesta fita és gràcies a la gent que més m'estimo, la meva família, la meva dona i el meu fill, que m'han brindat un suport incondicional i generós. També vull donar les gràcies a tots els valldoreixencs i valldoreixenques que ens han fet confiança, però sobretot vull agrair a les persones a qui dec tot el que soc. Els meus avis i els meus pares que malauradament no poden viure aquest moment i com no, també als meus mestres.

Fins a 12 han estat les persones que m'han precedit en el càrrec de president, des del 1958, any de constitució del primer govern de l'Entitat Local Menor. Valldoreix està en deute amb tots elles, i de totes prendré exemple per mirar de fer de Valldoreix el millor lloc del món per viure.

Vull que durant els propers 4 anys Valldoreix camini per la via del consens i del diàleg. Coherent amb el que ha estat la meva trajectòria, la tasca de govern partirà del meu coneixement i estima per Valldoreix i la seva gent. També partirà del treball i l'estima a la societat civil a la qual pertanyo i en la que m'he format. Parlo de les associacions i entitats de Valldoreix, a les que necessitem per treballar plegats i fer poble.

Estic segur que amb l'ajut de tothom aconseguirem una EMD més moderna i propera a la ciutadania, al servei de tots, que vetlli pel futur i tingui cura dels seus veïns. Així aconseguirem que la gent de Valldoreix miri amb orgull el seu poble i a l'EMD com a la seva principal institució.

Em comprometo a ser el president de tots els valldoreixencs i valldoreixenques, dels qui m'han votat i dels qui no, perquè compto amb totes i tots els veïns i veïnes per aconseguir fer un Valldoreix més just, més amable, més cívic, més segur, més culte i més sostenible.

Moltes gràcies i Visca Valldoreix!!!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem