A Valldoreix tenim un altre tripartit

'Des del primer moment es va poder observar que Junts estaven convençuts que se'ls havia robat l'EMD que durant dotze anys havia estat "seva", i això se'ls feia difícil de pair'

Potser per molta gent això li pot semblar estrany, perquè que sapiguem, no s'ha fet públic de forma oficial i no s'ha signat cap acord. Així que, a diferència dels pactes a Sant Cugat del 2019 que van aixecar polseguera i escridassades o els d'aquest mandat que tampoc han estat lliures de crítiques, a Valldoreix no ha passat res d'això. Ha anat per la via dels fets consumats. És evident per tots aquells que estiguin una mica al cas de què passa a la nostra vila.

Des del primer moment es va poder observar que Junts estaven convençuts que se'ls havia robat l'EMD que durant dotze anys havia estat "seva", i això se'ls feia difícil de pair. PP i VOX no han perdut res, però tampoc no suporten que puguin governar les esquerres. Arribats aquí en tots els plens s'observa que els tres vocals de Junts no tenen cap problema en votar conjuntament amb els dos vocals del PP i de VOX. De tal manera que no és que s'hagi intentat fer una línia vermella per aïllar l'extrema dreta, sinó que sembla que tots mengin del mateix plat.

És curiós, si més no, que a Sant Cugat Junts governa amb ERC, però a Valldoreix ha canviat de parella, no sabem si amb el beneplàcit o no dels seus col·legues de partit. I encara és més curiós la pobresa d'arguments dels que han estat governant durant dotze anys no fent pràcticament res, per tombar propostes que sense cap mena de dubte, són favorables als veïns de Valldoreix. Això sí, comptant que tenen al costat els vots de la dreta, sense els quals no guanyarien cap votació. Es resum, es respira un cert tuf de venjança i ressentiment que estem convençudes que són males conselleres per aquells i aquelles que es consideren servidors públics.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem