Els valors de l'XDESC com a estil de lideratge

'Honestedat, compromís i autenticitat. Tres valors de l'XDESC que volem que marquin el teu estil de lideratge'

Els llargs dies d'estiu són ideals i reparadors per a tothom. Però si ja has descansat prou, pots usar el que a la tornada de vacances no tindràs: temps. Temps per a pensar. Així que aprofita aquests dies per donar un impuls a la teva empresa. Des de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat et proposem unes preguntes orientades a millorar el teu estil de lideratge, que tenen com a eix vertebrador tres dels nostres valors que et serviran de palanca de canvi: l'autenticitat, el compromís i l'honestedat.

Autenticitat. Fins a quin punt els clients et busquen o et compren per la teva singularització, per la teva autenticitat? Què tens tu que els teus clients necessiten? Escolta'ls i observa'ls. Singularitza el teu marge.

Compromís. Qui fa les coses a la teva empresa? Cuida les persones que col·laboren amb tu, perquè les persones són el centre de tota organització. Evita la mediocritat i busca el talent. Persones compromeses amb tu i el teu projecte. Que busquin solucions i no que aportin més problemes.

Honestedat. Sigues sincera amb tu i pregunta´t: puc dormir tranquil·la? Quin futur vull crear per a mi? Quins han estat els riscos, els meus fracassos, els meus encerts? Què estic aprenent de tot això? I si consideres que ets al cim, no et confiïs, perquè qui és al cim i no es manté, només té un camí i és el de baixada.

Honestedat, compromís i autenticitat. Tres valors de l'XDESC que volem que marquin el teu estil de lideratge. Pensa-hi. Ara tens el temps

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem