Els veïns oblidats

'Sempre hem sentit dir a l'alcaldessa Mireia Ingla que el seu govern treballa pels veïns, que el primer de tot són els veïns i veïnes de Sant Cugat, però la realitat n'és una altra'

Els ciutadans de Sant Cugat tenim un problema gros i és que el govern de l'Ajuntament no predica amb el seu mandat ni amb les promeses que difon pels mitjans locals. Sempre hem sentit dir a l'alcaldessa Mireia Ingla que el seu govern treballa pels veïns, que el primer de tot són els veïns i veïnes de Sant Cugat, però la realitat n'és una altra.

El problema en què ens trobem la ciutadania és que les reformes urbanístiques que el consistori dur a terme ho fa sense escoltar l'opinió ni propostes del veïnat afectat. Unes reformes que paguem entre tots i totes.

Pregunteu als veïns del carrer de Crist Treballador (carrer que porta a l'escola Avenç) que encara han d'aguantar els disbarats i els nyaps que han causat les obres encara a mig fer. O més recentment, l'avinguda del Baixador de Valldoreix, on els veïns fa anys que estan reclamant la seva urbanització i presentant projectes per tal de dur-lo a terme i l'Ajuntament ha tirat pel dret sense tenir en compte les demandes d'aquests veïns que consideren que el projecte no respon a les seves necessitats.

Un cas semblant és el que ens trobem amb l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negra, on hem presentat diversos projectes per reformular la zona amb propostes avantatjoses per a Sant Cugat, convençuts que millorarien l'entorn, la mobilitat i la vida de la ciutadania i encara esperem resposta.

De moment sembla que el consistori segueix amb la línia de mirar cap a una altra banda. Desitjo que canviïn l'actitud passiva que han mantingut fins ara a una disposició oberta i participativa. Si no, per a qui governen

 
 
Comentaris

Destaquem