Les veus del cor

'Si estem atents, en la nostra consciència, descobrim la veu de Déu que ens ajuda a escollir el que és millor per nosaltres, sobretot, amb l'indicador d'una pau que perdura'

Aquest mes de març a la parròquia hem promogut la publicació d'un petit llibre: El discerniment segons el papa Francesc. L'acollida ha estat molt bona i fins ara hem distribuït més de 450 exemplars. La paraula "discerniment" és un dels mots estrella del Papa.

En el dia a dia prenem moltes petites decisions que van modelant la nostra vida. Són com els cops de martell amb què un escultor va cisellant un bloc de marbre. Depenent de com els faci pot produir una Pietà com la de Michelangelo o fer una obra mediocre o, fins i tot, esquerdar la peça de marbre.

Quan hem de decidir, descobrim moltes "veus" en el nostre cor: les meves preferències i sentiments, les opinions de la nostra cultura, família i amics, a vegades veus negatives i sense esperança i, també, la veu de Déu. Si estem atents, en la nostra consciència, descobrim la veu de Déu que ens ajuda a escollir el que és millor per nosaltres, sobretot, amb l'indicador d'una pau que perdura.

Molts cops creiem que prendre una decisió és una cosa que fem amb la nostra sola voluntat, però el Papa ens ajuda a descobrir el pes de les diferents veus i el tipus de "sonoritat" de cadascuna d'elles. Si esteu interessats podeu adquirir aquest llibre a la sagristia del Monestir.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem