Només la victòria socialista farà tornar la Catalunya pròspera

'Ara més que mai, Catalunya necessita un canvi i des dels ajuntaments hi estem treballant, necessitem una Generalitat aliada al món local'

Aturada, "in extremis", la cursa electoral per decisió partidista, el govern ha volgut fer un temps mort per intentar agafar aire i poder fer front a l'embranzida imparable del PSC. En poques setmanes hauria d'haver començat la carrera electoral i Salvador Illa, ara mateix el millor situat per a ser president, ens recorda el moviment guanyador de Pasqual Maragall abans de ser el 127è president de la Generalitat. Malgrat que es vulgui aturar la victòria, ja no hi ha temps, encara que retardin el moment de fer-se realitat.

Sens dubte les credencials de treball socialista als municipis ens avalen, afrontant tots els reptes que se'ns han posat davant. Hem demostrat que en aquests temps de pandèmia, el poder local i l'empremta del PSC ha permès emprendre moltes iniciatives i en pocs mesos ho farem des del govern.

Cal que un govern desgastat, en esbroncada interna permanent i amb nefastes decisions en la gestió de la pandèmia, deixi pas. Cal un canvi de rumb i recuperar el paper de Catalunya al món com a país i fugir del país que ens deixaran, malmès socialment i trencat econòmicament mentre només pensen en els vots. Per això és necessari treballar per la reconstrucció social i la reactivació econòmica. Ara més que mai, Catalunya necessita un canvi i des dels ajuntaments hi estem treballant, necessitem una Generalitat aliada al món local.

Els i les socialistes hem trencat la dinàmica del derrotisme polític, hem generat il·lusió impulsant a SALVADOR ILLA com revulsiu, capaç d'encapçalar aquest repte. No hem elegit un candidat, hem escollit un president. Aquest és el canvi que necessita Catalunya perquè torni a ser pròspera i amb prestigi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem