Virgencita, Virgencita…

Perquè amb aquestes idees, pot ser que segueixin els d'ara, no?

Quan era petit es deia Virgencita, Virgencita, que me quede como estoy! quan preveies que les coses podien anar a pitjor i, encara que estiguessis molt fotut, acceptaves seguir en aquesta situació com a mal menor.

Mira que hem criticat (i criticarem) a aquest tripartit de la ignomínia que ens governa. Que si l'Anella Verda, que si la Zona de Baixes Emissions, que el Ragull Centre, que si la pancarta dels presos polítics, que si la destrucció del comerç local, la llista és llarga. I penses, ostres igual en les eleccions vinents la gent que els va votar s'ho repensen i els podem enviar a l'oposició i que no facin més destrosses. Però vet-ho aquí que el nostre fill il·lustre i sotspresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, fa unes declaracions al TOT i deixa anar un parell de perles amb les quals em quedo esmaperdut.

Més info: Puigneró: 'M'agradaria connectar Sant Cugat amb Barcelona amb bicicleta pels Túnels"

Una, que vol fer un carril bici pels túnels del Tibidabo per connectar Sant Cugat amb Barcelona. Quan encara tenim empantanegada la rotonda de la sortida de Rubí, perquè a part que l'empresa pugui haver fet fallida, allò és un nyap com una casa de pagès, que encara ve de quan els seus manaven i que els d'ara no deuen saber com acabar-ho, va i planteja una nova idea d'emblanquinador.

Però no es queda aquí. I a veure qui la diu més grossa, la seva imaginació el porta a expressar un somni, que algun dia hi haurà un alcalde/essa que afrontarà la vianantització de l'eix dels 4 cantons. No diu si aquest personatge voldria que fos del seu partit o no, però no cal. I aquí sí que ja tanquem la barraqueta i entonem el rèquiem final pel míser comerç local que encara pugui quedar.

Perquè amb aquestes idees, pot ser que segueixin els d'ara, no?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem