Visca Valldoreix i la seva Festa Major!

'Vull demanar-vos que celebreu al màxim aquests dies, però que ho feu amb respecte i civisme'

El mes de setembre és sinònim de tornada a les rutines de la feina, l'escola... i, per a l'EMD, el retorn a l'activitat institucional. Enguany, però, la reentrada a la quotidianitat serà, si més no pel que fa a la Casa de la Vila, un xic diferent. Les eleccions de maig van donar com a resultat un canvi a la presidència i al govern de la vila, que s'ha de traduir en una manera diferent de fer les coses. Com a nou president i màxim responsable del govern de Valldoreix em comprometo a donar la veu a la ciutadania i aconseguir que les decisions es prenguin de manera més participativa i consensuada.

A Valldoreix tenim la sort que la tornada de vacances no implica abandonar definitivament el relaxament estival, ja que avui arrenca la nostra Festa Major que ens endinsa en tres dies festius (15, 16 i 17 de setembre) per sortir a gaudir de les activitats infantils, la música, el teatre, la gastronomia, l'esport... En resum, tres dies per gaudir de la nostra vila i de la seva gent.

Amb tot, vull demanar-vos que celebreu al màxim aquests dies, però que ho feu amb respecte i civisme. La Festa Major no pot ser l'excusa per malmetre l'entorn i el patrimoni del nostre poble i deteriorar les relacions entre veïns i veïnes. Fet aquest apunt, us desitjo una feliç Festa Major de Valldoreix 2023 i espero trobar-vos a tots i cada un de vosaltres per saludar-vos i gaudir plegats de la nostra festa grossa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem