Viure en el canvi

Sembla que no hagin d'arribar mai i al final, no saps ben bé com, arriba el dia d'apagar ordinadors i retirar-se a gaudir de les hores

Ha estat un any intens, ple de canvis, reptes i noves etapes, i crec sincerament que tots ens mereixem unes bones vacances.

Vull dedicar aquest article d'opinió als veïns del nostre espai de treball, l'Estudi34, ubicat a la plaça de Pep Ventura. Per un costat, dedicar-lo als companys del Restaurant Casablanca, un restaurant amb 36 anys d'història, d'aquells de tota la vida, on per fi els Tonis s'han jubilat. Hi he anat algunes vegades, sempre ha estat un plaer, tant per l'espai, com pels qui hi treballaven i el menjar, us trobarem a faltar!

I per una altra banda, dedicar-lo també als companys de l'Ateneu Santcugatenc, que canvia de seu i marxa de la plaça. Aquell edifici tan ben pintat, tant d'una altra època, ens portarà coses noves que també trobaran el seu espai i el seu públic. Però sembla com si el fet que l'Ateneu marxi del barri, ens deixi una mica orfes de temes culturals.

Se'n van per diners, sí, sona lleig i trist, però ha estat així. No hi ha hagut vies de negociació, i maletes cap a la nova seu. Els hem vist fent caixes, regalant llibres, omplint camions amb taules, cadires i centenars de coses que sortien sense parar de dins del que, fins ara, ha estat casa seva i casa de tots.

Se'n van a un nou edifici, a l'avinguda de Gràcia, on segur que també hi estaran bé. Tindran nous espais, es crearan noves dinàmiques, i, fins i tot, crec que tindran públic nou que fins ara potser no els havia conegut. Espero que els que ja els coneixem, seguirem anant-hi i gaudint dels seus serveis.

Els canvis sempre són bons, ens obliguen a ressituar-nos, a mirar-nos per dins i veure cap a on hem d'anar. Tant si ets persona, com empresa, com associació o un grup d'amics, qualsevol canvi et remou per dins i et dóna l'oportunitat de millorar. Avancem doncs! Uns que es jubilen, altres que es muden i nosaltres que ens quedem al barri, haurem d'aprendre a viure en el canvi, i gaudir-lo tant com es pugui!

Des d'aquí, molta sort als companys de l'Ateneu en aquesta nova etapa! Us vindrem a veure! I molta felicitat també als dos Tonis del Casablanca. Els hi desitjo una jubilació ben plena de coses bones, d'hores de descans i de noves aventures! Ha estat un plaer tenir-vos de veïns. "I un poc de sol, i un poc de sal. I un poc de cel... Ei, si pot ser..."

 
Comentaris

Destaquem