Volem que passi el Carnaval

'Que no us enganyin, que no us emboliquin amb les seves paraules, perquè aquest any tindrem un Carnaval retallat i no digne de Sant Cugat'

A la Comissió de Carnaval estem cansats d'haver de lluitar cada any per fer la festa. Fa 20 anys que aquesta comissió organitza el Carnaval, però sembla que, per l'Ajuntament, cada any és el primer; no hi ha cap mena d'estabilitat o possibilitat de millora. No es tracta d'una manca de suport econòmic, que també, però estem esgotats perquè mai s'aposta per la cultura. Si una cosa us podem dir, és que aquesta comissió té moltes ganes i idees de fer créixer el Carnaval de Sant Cugat. Tot i això, sembla que, aquest any, altre cop, no podrem donar-ho tot.

Més info: Totes les activitats de Carnaval a Sant Cugat

El més empipador és la medalleta que es posarà l'ajuntament després de l'èxit de les Gitanes, ja que, enguany, ballaran 628 persones. Però això no és mèrit seu, sinó d'unes persones que de forma completament voluntària treballen per mantenir la dansa viva local. És mèrit del poble que surt al carrer amb ganes de fer gresca.

Que no us enganyin, que no us emboliquin amb les seves paraules, perquè aquest any tindrem un Carnaval retallat i no digne de Sant Cugat. Quan sortiu pels carrers, recordeu que, encara que l'Ajuntament no ho vulgui, el Carnaval és viu i necessari. Potser, omplint els carrers i places fent festa, els farà entendre que, més enllà de les seves poltrones, càrrecs i sous, hi ha un poble que hi viu.

Visca el gall, visca el Carnaval, una festa on tot s'hi val! Veïns, prepareu-vos pel soroll als carrers i places, per música forta i gent borratxa. Durant uns dies el poble serà incívic, viu i combatiu, que encara no ens heu pogut fer fora. Regidora de cultura, sabem que som uns friquis per tu, però ens estimem la festa i dijous 8 el gall torna al carrer!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem