Volem que la vida de totes sigui millor

'Un grup de dones ens hem unit perquè volem que  la vida de totes sigui millor. I potser, començant des d’aquí, aconseguirem canviar el món'

Ser dona no és fàcil. Ningú ha dit que ho hagi de ser. Però potser en un entorn com el de Sant Cugat un pot pensar que la vida de les dones aquí és fàcil. 

Però no. Quan m’aturo i veig una dona que duu un nen a coll i dos menuts amb ella, mentre fa equilibris amb el carro del súper; quan comprovo que moltes dones, un cop els fills al llit, continuen la seva jornada laboral davant l’ordinador, i quan tal vegada un home diu: -Vull parlar amb el teu cap- i rep la mirada incrèdula d’una dona que li respon: -Jo soc la cap…  m’adono de quantes vegades les dones han de fer-se valer, per visibilitzar la seva tasca en aquesta societat tan desigual

I encara sort que no m’estic referint a cap violència sexual, ni he fet cap referència a la situació injusta d’altres dones, sense dret a l’educació, sense dret a la salut, relegada a l'espai domèstic, únicament reproductora i cuidadora de la família i la llar. No. Però miro el meu món més proper i observo. I comprenc que des d’aquí també podem i hem d’actuar.

I és per això que des de la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), un grup de dones ens hem unit perquè volem que  la vida de totes sigui millor. I potser, començant des d’aquí, aconseguirem canviar el món.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem