Voluntariat

'S'ha de fomentar encara més el voluntariat entre les noves generacions i s'ha de reconèixer sempre la labor i la visibilitat de totes les persones implicades'

En aquest espai on fins ara havia comentat el desenvolupament de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat, ara voldria aportar unes reflexions sobre la situació del voluntariat a la nostra Ciutat. El dissabte 1 de juny el Rotary Club de Sant Cugat em va atorgar la distinció de Paul Harris Fellow del 2024, vull donar les gràcies al Rotary Club, rebre aquest guardó ha significat per mi un veritable honor, totalment inesperat, i que segons la motivació per la qual s'ha decidit atorgar-me'l, va ser principalment per a la meva aportació de voluntariat en les múltiples activitats desenvolupades pel Club Muntanyenc a la nostra ciutat durant els últims 20 anys i particularment per a la meva dedicació de molts anys en l'activitat més important del Club que és la Marxa Infantil.

Més info: La Nit Rotària reconeix la tasca de Silvano Bendinelli i l'Aula de So

Un esdeveniment com la Marxa Infantil necessita un gran esforç organitzatiu i dedicació per part del comitè coordinador, però, sense la implicació i col·laboració de més d'un centenar de voluntaris i voluntàries que dediquen unes hores del seu temps lliure per ajudar principalment en les tasques de control i seguretat durant el desenvolupament de la Marxa, això no seria possible.

Moltes gràcies a tot el voluntariat del Club Muntanyenc Sant Cugat, el personal voluntari de l'ADF, de Protecció Civil i de Creu Roja que han ajudat sempre a fer una Marxa segura i sostenible. El voluntariat del teixit associatiu de la ciutat desenvolupa una labor importantíssima a l'ombra de les activitats, però indispensable per a la continuïtat de tots aquells esdeveniments tradicionals de Sant Cugat.

S'ha de fomentar encara més el voluntariat entre les noves generacions i s'ha de reconèixer sempre la labor i la visibilitat de totes les persones implicades.

Moltes gràcies a totes i tots.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem