Votar és el millor per tots

Desitjo que tots estiguem millor en un futur, per això vull poder votar i des de fa temps i de manera pacífica i serena he donat suport al procés català

Voler poder votar no és dolent, és un dret. Votar és bo per a tots. En votar una opció estem donant confiança al nostre representant perquè segueixi endavant.

Desitjo que tots estiguem millor en un futur, per això vull poder votar i des de fa temps i de manera pacífica i serena he donat suport al procés català per poder fer la consulta a tots els ciutadans per decidir el que més ens convé a tots.

Estarem d'acord que a Catalunya vivim persones molt diferents però tots hi estem satisfets de fer-ho i la convivència és exemplar i ens respectem fins ara. Malgrat sabem que els que vivim a Catalunya ens resulta més costós i complicat que a la resta de la gent d'Espanya i que fa temps que patim un tracte diferencial i no són respectades les nostres voluntats com a poble, sempre hem optat per la convivència i el respecte.

Sabem que no podem parlar de tu a tu amb qui ens governa. Aquests dies hem comprovat que és impossible dialogar. La forma com han manipulat i distorsionat la nostra realitat només pretén crear controvèrsia i mal estar entre les persones. No volem que ens enganyin més ni fer mal al demès. Entenc que moltes persones tinguin por i estiguin espantades amb tot el que estem fent els que anem amb el somriure als llavis demanant poder votar, per què aquest estat repressiu no fa distincions i ara ens està fent mal a tots, però no patiu, no és dolent el que vulguem votar. Mireu de tenir-ho clar. Els que fa mal són les mentides i la manca de respecte per a tots els que vivim i treballem aquí, i que no ens deixin exercir el nostre dret. Per això, no pots faltar, creu-me, votar, tant Si com NO, és el millor per tots.

 
Comentaris

Destaquem