Les vuitanta-nou famílies ignorades

'Hi ha vuitanta-nou propietaris amb terrenys a Torre Negra, dels quals un 30% hi resideix i actualment no disposen d’enllumenat públic ni clavegueram'

Hi ha diverses maneres de fer política amb honestedat i lleialtat per servir a la ciutadania. Malgrat que les metodologies i les formes d'actuar puguin variar, l'objectiu final sempre ha de ser el bé comú de la societat.

Un dels deures més importants en política és escoltar les propostes i preocupacions de la ciutadania i dels veïns del municipi i atendre’ls sense excepció. Lamentablement, hi ha polítics que han arribat al poder sense respectar aquesta premissa bàsica.

Durant gairebé tres dècades, els diferents mandataris i alcaldes de Sant Cugat han ignorat aquest fonament, deixant de banda gairebé noranta famílies de Torre Negra per satisfer les seves estratègies electorals.

Hi ha vuitanta-nou propietaris amb terrenys a Torre Negra, dels quals un 30% hi resideix i actualment no disposen d’enllumenat públic ni clavegueram. Aquests serveis són totalment legítims i esperables en una societat del segle XXI, però per al consistori,
aquest assumpte només es debat durant les precampanyes electorals per fer-ne demagògia.

Des de l’Associació que representem, hem intentat abordar aquesta i altres qüestions que ajudarien a pal·liar les mancances de la zona. Si s'implementessin les nostres propostes, no només beneficiarien a les 90 famílies de Torre Negra, sinó que també millorarien la vida de tota la ciutadania de Sant Cugat.

El problema rau en el discurs demagògic que ha estat present durant aquests últims trenta anys per part dels diferents mandataris. Aquesta actitud ha conduït a manifestacions i declaracions que, tot i ser clarament inadequades i ofensives, ara no són capaços de canviar ni reconèixer el seu error, malgrat les barbaritats que s'han expressat. Això ha generat un clima de desconfiança i de falta de suport cap a aquestes vuitanta-nou famílies santcugatenques que estan patint les conseqüències d'aquesta falta de responsabilitat política, repercutint directament en el seu abandonament sistemàtic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem