La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat davant el mandat 2023-2027

'Les polítiques d'igualtat han de ser necessàriament transversals i necessiten el compromís de l'alcalde, dels regidors de govern i també dels regidors de l'oposició'

Les urnes van donar un nou alcalde, en Josep Maria Vallès, que va prendre possessió el passat 17 de juny. Des de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, volem felicitar el nou alcalde i desitjar-li sort i encert, així com al conjunt del nou govern. Alhora, agraïm a l'alcaldessa sortint i al seu equip la feina feta aquest darrer mandat.

Nosaltres, la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat, seguirem treballant pels nostres objectius: l'enfortiment del teixit empresarial des de l'òptica de la igualtat entre homes i dones en un àmbit, l'emprenedor i empresarial, que ha estat històricament dominat pels homes.

Estem convençudes que el nou govern de la ciutat també comparteix aquestes línies d'actuació. Per això, com hem fet amb els anteriors governs de Sant Cugat, allarguem la mà a l'alcalde Vallès i al conjunt de les regidories per a treballar plegats, cadascú des del seu paper, però coordinats, per aconseguir que, d'aquí a 4 anys, la dona empresària i emprenedora santcugatenca hagi avançat encara més.

Les polítiques d'igualtat han de ser necessàriament transversals i necessiten el compromís de l'alcalde, dels regidors de govern i també dels regidors de l'oposició. Nosaltres, des de la societat civil, volem seguir obrint aquest diàleg amb tothom, perquè que hi hagi més dones generant activitat econòmica i que hi hagi més dones emprenedores ens fa millors com a ciutat i deixa un llegat per a totes aquelles futures empresàries i emprenedores que encara han d'arribar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem