La Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat més internacional

'Des de l'XDESC volem que aquest col·lectiu de dones empresàries i emprenedores estrangeres se sentin part de la comunitat'

Sant Cugat és una ciutat d'acollida, càlida, tranquil·la, amb tots els serveis i a prop de Barcelona. Una mostra d'això que us estic dient és que, a més dels santcugatencs, persones d'arreu el territori han decidit establir-se aquí i prendre la ciutat com a punt de partida per al seu negoci. I no només això, el motor econòmic de Sant Cugat atreu molta presència internacional. Les cinc nacionalitats més freqüents són: Itàlia, França, Alemanya, Regne Unit i el Marroc. Sorprenent? Si passegeu pel centre de la ciutat i esteu amb les oïdes ben obertes no us ho semblarà tant.

Arribats a aquest punt, des de la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) volem que aquest col·lectiu de dones empresàries i emprenedores estrangeres se sentin part de la comunitat. És per aquest motiu que acabem d'obrir una nova línia d'internacionalització que encaixa perfectament amb el Pla d'Internacionalització de la Ciutat que va ser presentat per l'Ajuntament de Sant Cugat el passat 7 de març.

Des de l'XDESC tenim la voluntat que aquest col·lectiu se senti local: Go local, si ets emprenedora autònoma que portes el teu negoci orientat a Barcelona; Go local, si ets dona que has arribat d'alguna zona d'Espanya o de fora de l'Estat i has deixat el teu projecte enrere; Go local si penses que desconèixer el castellà o català t'és un problema; Go local si vols fer networking social.

Perquè Sant Cugat, la XDESC i les seves possibilitats t'estan esperant. Benvinguda a la nostra nova línia Internationalization!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem