Perseverança

Tots plegats també farem possible que aquest 2019 no sigui l'any posterior al 2018 "Ciutat Europea de l'Esport" sinó que serà un altre any més "Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport"

Ha començat a caminar el 2019 i sembla que res no canvia ni dintre ni fora de casa. Però com que estem iniciant un nou any, una nova (o no) aventura, hem de mirar aquests 300 i pico de dies que ens queden per tornar a destruir la nostra dieta amb sentit positiu intentant agafar-nos a allò que, dins del nostre entorn, sí que és possible millorar, corregir i fer quelcom per ajudar i ajudar-nos a nosaltres mateixos per gaudir d'un Sant Cugat encara millor que la versió 2018.

A la nostra ciutat tenim un tresor que hem de reconèixer i mirar de cuidar tant o més que una cantimplora d'aigua al desert. Què és això de què us parlo? Doncs el teixit associatiu, el nostre preuat teixit associatiu. Dins d'aquesta joia ens trobem amb les nostres Entitats Esportives.

En teniu de tota mena i nivell. L'oferta és a prova dels més exigents i els esports pels gustos i aficions d'allò més diverses. No us ho penseu ni un segon, aneu a la web municipal, a les webs de les Entitats, pregunteu als coneguts que ja hi formen part, però no deixeu d'apuntar-vos a fer esport.

Amb la pràctica esportiva gaudireu de millora física, bona salut i qualitat de vida, però sobretot descobrireu noves amistats, altres maneres de fer i pensar, augmentareu capacitat participativa (allò de les sinergies, etc.)

Si ho feu possible, tots i totes que passem els dies de vida a Sant Cugat podrem viure l'experiència de fer quelcom més que mirar el món com per una finestra d'AVE.

Tots plegats també farem possible que aquest 2019 no sigui l'any posterior al 2018 "Ciutat Europea de l'Esport" sinó que serà un altre any més "Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport".

Sols cal Perseverança.

 
Comentaris

Destaquem