Ja pots recollir les entrades gratuïtes per la Gala dels Premis Sant Cugat

Diferents entitats i personalitats del món de la cultura, l'esport, la solidaritat o la ciència opten a aquests guardons

El Teatre-Auditori de Sant Cugat serà l'escenari del lliurament dels Premis Sant Cugat 2018. La gala que se celebrarà el diumenge, 31 de març, a les 19.30 h, té per objectiu lliurar els guardons que reconeixen aquelles persones, empreses o entitats que han destacat al llarg de l'any per tenir un paper rellevant a la ciutat.

Si vols assistir com a públic, podràs recollir les entrades, un màxim de 10, de manera gratuïta, a través del web el Teatre-Auditori o a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat, ubicada a la plaça d'Octavià de dimarts a dissabte de les 10 h a les 14h i de les 17h a les 19h i tots els diumenges de 10h a 14 h.

Dels 15 finalistes, cinc rebran un Premi Sant Cugat, més un sisè que rebrà un Premi Extraordinari a tota una trajectòria. Una distinció que arriba per designació directa de l'alcaldessa, Carmela Fortuny,i que reconeix la trajectòria professional i la implicació amb el municipi.

 

Els 15 finalistes pels Premis Sant Cugat 2018

Un total de 15 finalistes opten als Premis Sant Cugat 2018. Els guardons es podran votar fins el divendres, 22 de març, a través del web de l'Ajuntament. Unes candidatures, entre entitats i personalitats del món de l'esport, la cultura, la solidaritat o la ciència.
 

Olímpyc Floresta FS

L'Olímpyc ha complert 40 anys d'existència durant el 2018, un club totalment integrat al barri i que participa activament en els actes i activitats que es fan.

40 anys de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Cedida

40 anys de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Cedida

Escola Avenç – FabLab Sant Cugat – Projecte paleta per a barreges de colors

Les entitats FabLab i Escola Avenç (Fundació Collserola) han desenvolupat durant el darrer any una eina per a l'escola inclusiva: una paleta per fer barreges amb pintura que permet el treball autònom d'alumnes invidents i amb dificultats visuals.

Projecte de l'Escola Avenç i FabLab. FOTO: Cedida

Projecte de l'Escola Avenç i FabLab. FOTO: Cedida

Club Voleibol Sant Cugat

L'any 2018 el Club Voleibol Sant Cugat ha celebrat els seus 30 anys d'activitat formativa continuada en l'àmbit de l'esport femení a la nostra ciutat.

30 anys del Club Volei Sant Cugat. FOTO: Cedida

30 anys del Club Volei Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cor de Gòspel Sant Cugat

Es constitueix i comença a treballar l'any 2008 amb aproximadament 30 persones i actualment ja el formen més de 100 cantants amateurs de Sant Cugat. Tots compartim la màgia del cant, l'afició al gòspel i als espirituals negres.

Cor de Gòspel Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cor de Gòspel Sant Cugat. FOTO: Cedida

Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat és un dels clubs de futbol sala amb més rellevància a la ciutat i a Catalunya, i també ha celebrat 40 anys durant el 2018.

40 anys del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Cedida

40 anys del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Cedida

Maria Dolors Renau i Manén

Durant el 2018 s'han complert 40 anys de l'inici de la lluita feminista per part de Maria Dolors Renau. 40 anys que també la vinculen al PSC, partit el qual li ha permès porta aquesta lluita al Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu.

Maria Dolors Renau. FOTO: Cedida

Maria Dolors Renau

Pou d'Art

Des de l'any 1998 el Pou d'Art ha estat oferint tallers i activitats per a infants, joves i adults entorn de les arts plàstiques (dibuix, pintura, teixit), tant durant el curs escolar com a les vacances.

Pou d'Art. FOTO: Cedida

Pou d'Art. FOTO: Cedida

Cristina Grau

Aquesta santcugatenca ha treballat durant el 2018 en un projecte tecnològic anomenat, exoesquelet, donant la mà al futur.

Projecte de Cristina Grau. FOTO: Cedida

Projecte de Cristina Grau

Mn. Blai Blanquer

Mossèn Blai s'ha jubilat durant el 2018, després de passar 21 anys com a rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i fent tot el possible per al Monestir de Sant Cugat.

Mn. Blai Blanquer. FOTO: Artur RIbera

Mn. Blai Blanquer. FOTO: Artur RIbera

Germans Claret

Els germans Claret formen part de l'Olimp de la música catalana, i han estat ambaixadors de Sant Cugat en la cultura. El 2018 han celebrat 50 anys de trajectòria artística.

Germans Claret. FOTO: Artur Ribera

Germans Claret. FOTO: Artur Ribera

Jordi Sunyer

Pel seu reconeixement en la investigació científica del 2018.

Jordi Sunyer. FOTO: Cedida

Jordi Sunyer. FOTO: Cedida

Fundació Jeroni de Moragas

L'any 2018 ha celebrat els seus 25 anys, ajuden a persones amb discapacitat a poder desenvolupar la seva vida i trencant barreres socials.

Fundació Jeroni de Moragas. FOTO: Cedida

Fundació Jeroni de Moragas. FOTO: Cedida

Casal de Gent Gran de Mira-Sol

L'entitat ha celebrat també 25 anys durant el 2018, afavorint les necessitats de la gent gran del municipi.

Casal de la Gent Gran de Mira-Sol. FOTO: Cedia

Casal de la Gent Gran de Mira-Sol. FOTO: Cedia

Sprint Idiomes

Sprint Idiomes fa 45 anys que està al servei de les necessitats lingüístiques dels santcugatencs i santcugatenques, fent aprendre diferents idiomes a moltes persones.

Sprint idiomes

Sprint idiomes

 

La Vida en un tren

L'any 2018 se'n van complir 100 de l'arribada del tren a Sant Cugat, i per això, es va celebrar l'espectacle La vida en un tren, que va trencar esquemes artístics.

 Espectacle de la vida en un tren. FOTO: Bernat Millet

 Espectacle de la vida en un tren. FOTO: Bernat Millet

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem