La gala dels Premis Sant Cugat, a punt

La gala dels Premis Sant Cugat comptarà amb diferents actuacions musicals i de dansa, i servirà per conèixer els guanyadors d'enguany

Diumenge 31 de març, el Teatre-Auditori acollirà la cerimònia d’entrega dels Premis Sant Cugat 2018. Aquest reconeixement s’entrega a aquells personatges o entitats il·lustres de la ciutat que han treballat per millorar la vida dels santcugatencs d’alguna forma a través d’investigacions científiques, amb treballs socials o culturals o amb durant la seva trajectòria professional. “Els Premis Sant Cugat destaquen tot el valor que tenen les persones, les entitats i les associacions de la ciutat, i el fet que la suma d’aquests talents fa que la ciutat sigui com és”, explica Joana Barbany, regidora d’Innovació i Govern Obert. “Els 15 finalistes d’aquest any són, tots ells, grans mereixedors d’aquest premi, afegeix.

Els periodistes Marina Romero i Jofre Llombart seran els encarregats de conduir la cerimònia, que s’iniciarà a les 19.30 h i en la qual es donaran a conèixer els cinc guanyadors escollits entre els 15 finalistes. A més, s’entregarà el premi extraordinari a Eduard Jener per la seva trajectòria dedicada a la cultura i la seva promoció a la ciutat.

La gala, que girarà entorn de la cooperació, comptarà amb la presència de diversos grups santcugatencs que faran del Teatre-Auditori una petita festa. Entre aquests grups, a més, es podrà gaudir d’una actuació dels Brodas Bros, un reconegut grup de dansa urbana, amb origen al municipi.

 

Història dels Premis Sant Cugat

Al llarg d’aquestes 14 edicions, s’han repartit un total de 65 guardons, i 13 reconeixements extraordinaris, i fins al moment cap personalitat o entitat ha estat capaç de repetir.

Els 15 candidats

Més info: Les 15 candidatures als Premis Sant Cugat 2018

Així són els guardons dels Premis Sant Cugat.

Més info: Així són els guardons dels Premis Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem