Guanya una edició del nou Món Sant Cugat

Aquesta edició està dedicada al producte de proximitat i s'expliquen històries personals i empresarials de projectes i productes fets aquí

Si vols saber el que es produeix a Sant Cugat i conèixer els diversos productes de proximitat creats a la ciutat, participa en el sorteig de 5 edicions de Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat, que arriba a la 12a edició i té el títol de Fet a Sant Cugat. Si vols guanyar una de les edicions que sortegem omple el formulari que s'adjunta al final d'aquesta notícia.

I si vols conèixer més de prop la nova publicació, podràs assistir a la presentació del nou Món Sant Cugat. Inscriu-te en aquest enllaç! La presentació se celebrarà el pròxim dimarts, 1 de febrer a les 19 hores, a El Siglo del Mercantic. L'acte de presentació comptarà amb l'actuació de la soprano santcugatenca, Júlia Farrés-Llongueras, que protagonitza l'entrevista central de l'edició.

'Fet a Sant Cugat'

Aquesta edició, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat, està dedicada al producte de proximitat, on s'expliquen les històries personals i empresarials de projectes i productes que es fan al nostre voltant i que contribueixen a un consum més responsable. En aquesta edició també hem entrevistat a la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras, on ens explica la seva trajectòria professional com a cantant i el seu vincle personal amb Sant Cugat. També coneixerem la història del club esportiu centenari de la ciutat, el Sant Cugat Futbol Club (el Santcu) i que enguany fa 50 anys del primer equip femení de futbol. També destaquem el Centre de Restauració de Bens i Mobles de la Generalitat de Catalunya que enguany any celebren el seu 40è aniversari i també els 40 anys de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, així com la història del mític restaurant El Mesón. També podem gaudir d'una sel·lecció de postals centenàries del Tibidabo, gràcies al col·leccionista santcugatenc, Joaqum Villaronga i descobrirem una fotografia antiga de Sant Cugat de la ma d'en Ricard Mestre. A més, destaquem els artistes Marta Ballvé i Assumpta Osés, i Daniel Pagans, l'autor de la portada d’aquesta edició, i santcugatencs com Neus Vilardebó, Àngels Tolosa, Mercè Buscallà, Martina Vilarasau o el recentment desaparegut, Paco Soler, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat.

 

Si no veus correctament el formulari, clica aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem