[SORTEIG TANCAT] Sorteig de 5 entrades dobles per descobrir el Monestir

Els guanyadors i guanyadores podran escollir entre les visites: Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona o el Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitell

El TOT Sant Cugat juntament amb Turisme de Sant Cugat sorteja 5 entrades dobles per anar a una de les visites guiades del Monestir. Els guanyadors i guanyadores podran escollir entre les visites: Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona, que se celebra cada dissabte a les 10 hores, o el Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells que es fa cada diumenge a les 12h.

Si fer alguna de les dues visites i conèixer en profunditat el monument més important de la ciutat, participa en aquest sorteig. Per fer-ho, només has d'omplir el formulari que s'adjunta més avall.

Monestir de Sant Cugat, el més poderós del Comtat de Barcelona

Aquesta és la visita guiada més completa per conèixer la importància del Monestir de Sant Cugat en la història de Catalunya. Els matins es converteixen en una visita exclusiva que et permetrà passejar pràcticament en solitari per l'interior del Monestir de Sant Cugat i de l'Església. Descobriràs la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona i la simbologia del seu magnífic claustre, el més important d'Europa en escultura romànica.

  • Dates: Tots els dissabtes.
  • Punt de trobada: a les 10 h a l'Oficina de Turisme, plaça d'Octavià, 10.
  • Durada: 1 h 30 minuts
  • Les visites són en català, amb la possibilitat de realitzar-la en castellà sota petició del grup.

 

Claustre del Monestir. Coneix les històries que amaguen els capitells

El Claustre Monestir de Sant Cugat és l'indret on les pedres parlen. La visita que proposem no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l'atzar i la improvisació del guia, generen una visita única a través de l'eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva pel grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.

  • Dates: Tots els diumenges
  • Punt de trobada: a les 12 h a l'Oficina de Turisme, plaça d'Octavià, 10.
  • Durada: 1 hora
  • Les visites són en català, amb la possibilitat de fer-la en castellà sota petició del grup.

 

Si no veus bé el formulari, ho pots fer aquí.

 
Comentaris

Destaquem