El primer equip de tennis de taula de la UE Sant Cugat puja a Primera Nacional

A banda de l'ascens a la categoria de bronze del tennis de taula estatal, 4 dels 5 equips del club han ascendit de categoria

El primer equip de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a Primera Nacional, la categoria de bronze del tennis de taula estatal (Superdivisió, Divisió d'Honor i Primera Nacional) aquest dissabte, 14 d'abril, a la tarda. Ho ha fet en la 21a i penúltima jornada de lliga del grup 5 de Segona Nacional en imposar-se a les instal·lacions del Lluïsos de Gràcia, per 3 punts a 4. Així, l'equip vermell-i-negre torna a la categoria que va perdre la temporada passada, la 2016-2017, i en la que ha militat més d'una desena de temporades.

Antón: "Hem complert l'objectiu que ens havíem marcat"

Josep Antón, jugador de la UE Sant Cugat, ha assegurat que "estem molt contents. Hem fet una gran temporada, i no ha estat fàcil. Hem complert l'objectiu que ens havíem marcat, que era recuperar la categoria perduda". A més, Antón detalla que "en tres jornades de lliga hem jugat una tripleta totalment santcugatenca (Josep Antón, Enric Bosch i el juvenil Gabriel Oliveras) i hem guanyat els tres partits. N'estem orgullosos".

La UE Sant Cugat ha guanyat la lliga al grup 5 de Segona Nacional i com a campió ascendeix directament a Primera Nacional. El segon i tercer classificats, ara el CTT Ateneu 1882 i TT Sallent, hauran de jugar la promoció d'ascens.

Els protagonistes

Els tres jugadors que han aconseguit aquest ascens són Josep Antón, Enric Bosch i Gualberto Cabello, que s'ha estrenat aquesta campanya. També cal destacar la col·laboració del juvenil Gabriel Oliveras en alguns partits de lliga. Antón, Bosch i Cabello seguiran defensant el primer equip la pròxima campanya 2018-2019 en un curs on el principal objectiu serà "mantenir la categoria. La Primera Nacional cada cop és més dura".

4 dels 5 equips de la UESC han ascendit

A banda del primer equip, també han aconseguit l'ascens de categoria tres equips més. El de Primera Provincial ha pujat a Preferent i els dos equips de Tercera Provincial han ascendit a la Segona Provincial B. A més, l'equip de Segona Provincial A és tercer a la lliga i lluita per disputar la promoció d'ascens a Primera Provincial. "Ascendir 4 dels 5 equips és un èxit. És una temporada espectacular. Encara falta l'equip de Segona Nacional A".

 
Comentaris

Destaquem