Gabriel Oliveras i Fran Castillo, reforços per a la UE Sant Cugat de tennis de taula

Aquests palistes substitueixen les baixes de Jose Martín i Sergi Martínez, que el club ha decidit no renovar

El jove Gabriel Oliveras i l'experimentat Fran Castillo són les dues noves incorporacions del primer equip de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat per a la pròxima temporada 2017-2018. Aquests dos jugadors substitueixen les baixes de Jose Martín i Sergi Martínez, que el club ha decidit no renovar. Oliveras és un jove palista de només 15 anys format a la UE Sant Cugat i que aquesta campanya, 2016-2017, ha aconseguit, amb el tercer equip de l'entitat, l'ascens de 2a Provincial A a 1a Provincial. Amb la incorporació d'Oliveras, per primera vegada en la història del tennis de taula local, el primer equip estarà format per 3 jugadors de Sant Cugat. Els altres dos són els ja experimentats Josep Anton i Enric Bosch. Per la seva banda, Castillo, que ja va jugar 8 temporades al sènior A, s'incorpora amb la il·lusió de tornar a defensar la UE Sant Cugat.

El primer equip de la UE Sant Cugat, que aquesta temporada 2016-2017 ha descendit a 2a Nacional, començarà la pretemporada el dilluns 4 de setembre.

El tercer equip de la UE Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a 1a Provincial. Aquest conjunt ha estat integrat per Gabriel Oliveras, Niran Carretero, Jordi Masip i Miquel Bosch.

 
Comentaris

Destaquem