Joel Cuevas, tercer al Campionat de Catalunya benjamí de tennis de taula

El palista santcugatenc, a 10 anys, només fa cinc mesos que practica aquest esport en el programa de Jocs Esportius Escolars i a la UESC

La secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat comença a destacar, també, pels seus èxits esportius dels seus jugadors de la base. El palista Joel Cuevas, de 10 anys, que juga a tennis de taula en el programa de Jocs Esportius Escolars de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha estat tercer, en la competició d'individuals, al Campionat de Catalunya Benjamí, campionat que organitza la Federació Catalana de Tennis de Taula. Aquesta ha estat la seva primera competició federada, després que només fa cinc mesos que va començar a jugar a tennis de taula amb l'OMET (amb entrenadors de la UESC) i la UESC. En el Campionat de Catalunya, que s'ha fet a Esparreguera el diumenge 29 de maig, hi han participat uns 75 nens. Joel Cuevas és alumne de l'escola Collserola.

L'OMET i la UESC també han participat en el Campionat de Catalunya Benjamí, en la prova d'equips. En la categoria femenina, les santcugatenques van ser 5es, i en la masculina l'equip A ha estat i el B, 17è, entre una trentena d'equips. El català d'equips també s'ha celebrat a Esparreguera, el dissabte 28 de maig.

Huertas i Bulach, subcampions de la Final Nacional dels Jocs Escolars

Els palistes santcugatencs Bruno Huertas i Arnau Bulach han estat subcampions de la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, en la categoria benjamí i en la prova d'equips. Aquest campionat català s'ha fet a les Borges Blanques, el dissabte 28 de maig.

Antón: "Són els millors resultats que mai hem aconseguit a la base"

Josep Antón, palista del primer equip de la UE Sant Cugat, i entrenador de l'OMET i de la UESC, ha assegurat que "aquests resultats són increïbles. Són els millors resultats que mai hem aconseguit a la base. És la primera vegada que participàvem en aquest Campionat de Catalunya Benjamí".

 
Comentaris

Destaquem