José Martín i Sergi Martínez, nous jugadors de la UESC de tennis de taula

Substitueixen Adrià López i Álvaro Barreneche, que han causat baixa

La UE Sant Cugat de tennis de taula comptarà amb dues novetats pel que fa als jugadors del primer equip. El club ha incorporat dos jugadors per cobrir les baixes d'Adrià López i Álvaro Barreneche. Es tracta de José Martín, que arriba procedent del CETT Esparraguera, i Sergi Martínez, del Club Falcons Sabadell. Aquests dos jugadors completaran l'equip juntament amb Josep Antón i Enric Bosch.

Pel que fa a José Martín, es tracta d'un jugador format al CTT Olesa que en l'última temporada ha jugat a Primera Nacional amb el CETT Esparraguera. "Per fi arribo a la UESC, feia anys que tenia ganes de compartir equip amb grans jugadors i persones, ho donaré tot per assolir els objectius", ha dit el jugador.

Sergi Martínez ha estat durant 13 anys jugador del Club Falcons Sabadell. Aquest últim any ha jugat 14 partits amb el primer equip, amb el que ha aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor: "Després d’haver jugat fins i tot a la màxima categoria, per interessos de gent vaig haver de marxar del Falcons i al final el temps m’ha donat la raó. El meu objectiu és que intentem arribar a la fase d’ascens amb la UESC".

 
Comentaris

Destaquem