La UE Sant Cugat de tennis de taula comença la lliga

El conjunt santcugatenc s'estrena a la pista del TT Torelló aquest dissabte a les 18 hores

La UE Sant Cugat de tennis de taula torna a competir a la Primera Divisió amb la il·lusió de repetir els resultats de la temporada passada, en la qual van ser tercers i van disputar la fase d’ascens. El conjunt santcugatenc, però, haurà de fer front a la notable baixa de Pau Gaju, que ha marxat al TT Tramuntana. “El Pau és el jugador de més nivell que hem tingut, és una pèrdua important”, reconeix l’entrenador i jugador del primer equip, Enric Bosch.

 

En el seu lloc el club ha incorporat Adrià López, jugador de 22 anys que la temporada passada va jugar al Club Falcons de Sabadell, de Segona. “L’Adrià és molt jove i té molta projecció. Com que té capacitat de progressió, pot arribar al nivell del Pau”. L’equip estarà format per Enric Bosch, Josep Anton Velázquez, Álvaro Barreneche i Adrià López.

 

Pel que fa a l’objectiu, Bosch assegura que serà complicat repetir els números de la temporada passada. “Serà difícil perquè el nivell dels rivals ha pujat. Haurem d’anar a totes a cada partit”. El partit de debut serà aquest dissabte 3 d'octubre, a les 18 hores, a la pista del TT Torelló.

 
Comentaris

Destaquem