La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis de taula brilla al Campionat d'Espanya Benjamí

Les germanes Munné, Mariona i Laia, i Bruno Huertas i Enric Figols han evidenciat que els equips de base del club viuen el seu millor moment esportiu

En la seva segona participació en el Campionat d'Espanya Benjamí, la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat ha tornat a demostrar que, pel que fa als equips de base, el club travessa el seu millor moment esportiu. Els equips benjamí femení i masculí de la UE Sant Cugat s'han quedat molt a prop del podi en algunes proves.

Mariona Munné, benjamí de segon any, ha estat eliminada (3-0) per Maria Berzosa, del CTM Burgos i cap de sèrie número 4 del torneig, en els quarts de final d'individuals. La seva germana Laia ha perdut en els setzens de final. Mariona Munné, cap de sèrie número 5 del torneig, posa punt final a una temporada rodona amb una cinquena posició al rànquing nacional. Tant en les proves d'equips com de dobles, les germanes Munné, caps de sèrie número 5, han caigut en quarts de final, davant el CTM Narón i el CD Cártama TM, cap de sèrie número 2 que després seria el subcampió.

Bruno Huertas se supera

En individuals, Bruno Huertas, benjamí de primer any, ha estat eliminat en els 64ns de final. Huertas i Enric Figols, benjamí de segon any, no s'han classificat per la fase de grups en la prova d'equips, mentre que en dobles han estat eliminats en primera ronda. En individuals, Figols, que ha afrontat la seva primera temporada, no ha pogut guanyar cap partit.

Josep Antón: "Els resultats són excel·lents"

Josep Antón, entrenador d'aquestes jugadores i jugadors, ha assenyalat que "els resultats que hem aconseguit en aquest Campionat d'Espanya són excel·lents. Hem estat a punt de guanyar una medalla. La progressió de les noies durant la temporada ha estat impressionant i tanquen un any espectacular. Pel que fa als nois anàvem a Almeria amb l'objectiu de passar-ho bé i fer un primer contacte amb una competició tan exigent com és aquesta. El resultat que ha aconseguit el Bruno està per sobre del que havíem imaginat, més si tenim en compte que estem parlant d'un benjamí de primer any. L'Enric ha agafat experiència."

Amb el Campionat d'Espanya Benjamí que s'ha jugat a Almeria, del 27 de juny al 2 de juliol, la secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat posa punt final a la temporada esportiva oficial.

Les Escoles d'Estiu, un èxit

Des del 3 i fins al 28 de juliol, la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat està organitzant, un any més, les Escoles d'Estiu de Tennis de Taula, amb èxit de participació. Es tracta d'un campus d'estiu adreçat a nens i nenes de 2n a 6è de Primària, i que es fa de dilluns a divendres de 18 a 19.30 hores, a la sala de tennis de taula del Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. El campus té un cost de 25 euros per setmana.

Les inscripcions es poden formalitzar i, en fer-ho, cal anotar el nom i cognoms del nen o la nena, curs i telèfon. Per a més informació, l'organització disposa de dos telèfons mòbils: 605498300 i 630414216.

 
Comentaris

Destaquem