Mariona Munné representarà a Espanya en el Campionat d'Europa de tennis de taula

La palista de Sant Cugat serà la primera jugadora de la UESC en participar en el Campionat d'Europa

Entre el 24 i 26 d'agost es disputarà a Schiltigheim (França) la 14a edició de l'Euro Mini Champs, un campionat europeu en categoria aleví. En ell, estarà la palista santcugatenca Mariona Munné, formada a la Unió Esportiva Sant Cugat i l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.


La Federació Catalana de Tennis de Taula va proposar a Mariona Munné a la Federació Espanyola i aquesta va acceptar. Així doncs, serà una de les 10 participants que portarà Espanya en les 4 categories diferents del Campionat d'Europa de Tennis de Taula.


La convocatòria suposa una fita històrica pel club: Mariona Munné serà la primera jugadora de la UESC en disputar un europeu. El més sorprenent de tot, és que la jove palista, nascuda el 2006, va començar a practicar el tennis de taula ara farà només 2 anys.


Actualment, la santcugatenca està en la posició número 3 del rànquing espanyol i en el número 2 del rànquing català. A més, la seva germana, Laia Munné, ocupa la 7 posició, demostrant el bon nivell de joc d'ambdues santcugatenques.


L'Euro Mini Champs comptarà amb la presència de Jean-Michel Saive com a padrí. L'expalista belga té un gran palmarès i ha participat en 7 ocasions a les Olimpíades.

 
Comentaris

Destaquem