Avui, el Terra Mar ens ofereix una cuina totalment casolana, “cuina de la iaia” ens confirma l’Anna Fernández, amb uns preus realment econòmics i que avui dia són altament valorats. El menú diari, amb 4 o 5 primers i 4 o 5 segons, està basat en els plats més típics de la nostra cuina popular i dels que en són un bon exemple pel seu èxit: la favada, el poltre amb salsa, els “callos”, l’escudella, el “cocido” de cigrons…
Però si us hi podeu acostar algun diumenge, l’oferta s’amplia amb les paelles, arrossos i fideuàs, l’entrecot amb fines herbes o un bon llobarro. També les tapes són protagonistes del cap de setmana, en especial, les croquetes casolanes, les patates braves i “l’ensaladilla” russa. I per postres, sobretot les de la casa, no us perdeu el púding, l’arròs amb llet o les profiteroles amb xocolata. Que vagi de gust!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok