40ns Jocs Florals de la Gent Gran

'Aquesta tradició la va començar la Llar d’Avis i la va adreçar a les persones grans de Sant Cugat'

S’acosta la primavera i és el moment en què cada any, des del 1981, convoquem els Jocs Florals. Aquesta tradició la va començar la Llar d’Avis i la va adreçar a les persones grans de Sant Cugat.  Després s’hi va ajuntar el Casal d’Avis Sant Cugat, el del carrer Santa Rosa i, més endavant, es va ampliar la convocatòria a totes les persones grans del Vallès Occidental i el Vallès Oriental. Ara, en motiu d’arribar al número rodó dels 40 i a la vista de l’augment dels darrers anys, ens hem animat a estendre-ho a tot Catalunya. Ara són ja els 40ns Jocs Florals de la Gent Gran. 

IMG 4530   Joan Cortadellas

 

Fem arribar la convocatòria, amb les bases corresponents, a totes les entitats de gent gran, de les quals hem aconseguit l’adreça electrònica i hem obert el termini de presentació de treballs fins el dia 29 de març. L’acte de proclamació dels guanyadors de la Flor Natural, la Viola i l’Englantina es farà a la nostra Llar d’Avis, el dia 22 d’abril, a les 17 h, dins de la celebració de la festa de Sant Jordi.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Valldoreix, 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem