43 anys de la Llar d’Avis

"La Llar va ser el primer casal que es va crear a Sant Cugat"

El pròxim 29 de novembre la Llar compleix 43 anys. Va ser el primer casal que es va crear a Sant Cugat quan gairebé no es coneixia aquest tipus d’entitat, que amb el temps s’ha demostrat que és un molt bon recurs per lluitar contra la soledat de les persones grans i promoure l’envelliment actiu. 

Per celebrar-ho, el dia 24 farem la tradicional pujada a Montserrat, on llegirem unes paraules que diuen: “En nom dels més de 600 socis portem a l’altar el nostre agraïment per la vida i el caliu de la Llar, de les persones que hi anem i de les que fan possible la seva existència, dedicant-li il·lusió, temps i recursos. I també portem al cor les persones que ens han deixat en els darrers mesos. Confiem que el seu record ens animi en la vida de cada dia. Amén”.

Després, el mateix dia 29, participarem en l’eucaristia de les 9 del matí al Monestir, seguida d’una xocolatada a la llar i l’Assemblea ordinària anual de socis i sòcies, on rendirem comptes i proposarem el pressupost per l’any vinent.  

Llar d’Avis de Sant Cugat

Carrer de Valldoreix, 9, 08172 Sant Cugat

www.llardavis.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem