50 anys de la Convenció del Patrimoni Mundial de la UNESCO

'Quines han estat els avantatges que s’han aconseguit amb aquesta Convenció i quins són els perills que encara ens podem trobar envers el Patrimoni en l’àmbit general'

CONFERÈNCIA, Dimecres dia 15 de març a les 18 h: “50 anys de la Convenció del Patrimoni Mundial de la UNESCO”, a càrrec d’ÀNGEL MORILLAS.

La conferència ha estat centrada en els 50 anys de la Convenció del Patrimoni Mundial. Quines han estat els avantatges que s’han aconseguit amb aquesta Convenció i quins són els perills que encara ens podem trobar envers el Patrimoni en l’àmbit general, i com hem de fer per resoldre’ls. També ha fet un repàs a les funcions de la UNESCO i la seva història, posant exemples com Venècia amb l’entrada de creuers, els automòbils indiscriminats en el Parc de Yellowstone, els cavalls pasturant pels moais de l’illa de Pasqua i altres exemples de l’intervenció de la UNESCO per tal de frenar el deteriorament del Patrimoni Mundial. 

Joan Bordas

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem