A pel podi a Preferent!

Sota la batuta de Tono Cadevall, que torna a agafar les regnes de l’equip un any després, les vermell-i-negres intentaran igualar o millorar el gran resultat aconseguit fa unes setmanes

En aquestes darreres setmanes, després del final de les lligues regulars, l’equip tècnic ha anat lligant renovacions i noves incorporacions de cara a la propera temporada. És el cas, per exemple, del Sènior Femení, en el qual continuaran la gran majoria de jugadores que han portat l’equip a la quarta posició en el seu retorn a la Lliga Preferent Femenina.

Sota la batuta de Tono Cadevall, que torna a agafar les regnes de l’equip un any després, les vermell-i-negres intentaran igualar o millorar el gran resultat aconseguit fa unes setmanes, repte que no serà gens fàcil en una categoria on la igualtat és màxima. Per aconseguir-ho, hem incorporat dues porteres noves que segur que ens ajudaran a reforçar la línia defensiva, l’Ainara Navas i la Mireia Nagel. En la part d’atac també tindrem novetats, amb l’arribada de la Maria Elena Illie, una extrem amb molta qualitat i projecció.

No només això, també podrem comptar de nou amb jugadores que han pogut tornar després de superar greus lesions, com l’Eli Romero o l’Elena Arxer. Molta sort, noies!

 
Comentaris

Destaquem