Activitats poètiques i Sant Jordi a la Llar

El taller de poesia de la Llar, dins dels intercanvis entre casals, va visitar el dia 29 de març el casal de la Floresta i va participar en un recital poètic. Agraïm la bona acollida que ens van dispensar.

• Festa de Sant Jordi a La Llar 

En el calendari d’activitats mai no falta la festa del patró de Catalunya del 23 d’abril, la diada de Sant Jordi. Però com que aquell dia tothom surt al carrer a veure les parades de llibres i roses, nosaltres escollim un dia a prop per celebrar-ho a casa nostra, serà el dimarts 25 d’abril a les 18 h. L’Ajuntament de Sant Cugat amablement repartirà entre els socis assistents les roses de Sant Jordi amb la presència de l’alcaldessa Mercè Conesa. Amb aquest motiu el taller de poesia ha preparat amb molta il·lusió un recital de poesia; el taller d’escriptura creativa ens llegirà una de les seves creacions i la Coral Rosa d’Abril de la Llar ens oferirà unes cançons del seu repertori.

• XXXV Jocs Florals de la gent gran del Vallès 2017 

Està obert el període per participar en els Jocs Florals, el termini de presentació de treballs és el dia 26/4. Es poden trobar les bases a la Llar d’Avis de la Parròquia i a la Residència Sant Cugat (Santa Rosa) animeu-vos a participar-hi!!!

 
Comentaris

Destaquem