Adeu estimat Andreu!

'Amb la paciència i saber fer de l’Andreu es va aconseguir que l’Ajuntament cedís uns espais a la Casa de Cultura per a desenvolupar teràpies de suport pels pacients'

El passat 18 de juny vam dedicar-te un últim adeu al Monestir...

L’Andreu Baldi va ser el primer responsable de la seu de Sant Cugat de l’Associació Catalana per al Parkinson, que més tard va passar a delegació i des del 2021 s’ha convertit en l’Associació Parkinson Sant Cugat.

Ja fa uns quants anys, els malalts de Parkinson de Sant Cugat havien de desplaçar-se fins a Cerdanyola del Vallès per poder gaudir de sessions de teràpia. Però amb la paciència i saber fer de l’Andreu es va aconseguir que l’Ajuntament cedís uns espais a la Casa de Cultura per a desenvolupar teràpies de suport pels pacients, que amb els anys, han esdevingut tot el ventall de serveis que oferim ara.

Com a associació estem especialment agraïts a l’Andreu i la Montse per tota la feina que al llarg dels anys van fer al capdavant de la seu de Sant Cugat, per a donar a conèixer la malaltia de Parkinson i la necessitat evident de mantenir-se actiu i fer teràpies.

GRÀCIES, ANDREU. SEMPRE FORMARÀS PART DE LA NOSTRA ENTITAT! 

Parkinson Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem