Agenda

"El pròxim dia 23 de setembre, ens trobarem al jardí de la Llar d’Avis, per gaudir d’una magnífica arrossada"

El pròxim dia 23 de setembre, ens trobarem al jardí de la Llar d’Avis, per gaudir d’una magnífica arrossada i fer una bona sobretaula amb les havaneres del grup Els nois de l’Eixida. Cal que us hi apunteu com més aviat, millor. 

El mateix dia, 23 de setembre, després del dinar, a la Sala Teatre, inaugurarem una petita exposició de les pintures de la nostra sòcia i amiga Carme Borraz, d’entre les moltes que ha anat guardant durant molts anys. I el 29 de setembre els socis i sòcies que han complert anys durant els mesos de juliol, agost i setembre ja es preparen per celebrar els seus aniversaris Després de guarnir-los amb les tradicionals garlandes, bufar les espelmes i menjar el pa de pessic, gaudirem d’una magnífica representació del grup Teatre a l’Ombra, titulada El cafetó

I ens preparem per a les olimpíades entre casals, del dia 2 d’octubre, dins de la Setmana de la Gent Gran, en què participarem en billar, dòmino, futbolí, escacs, parxís, petanca, ping-pong i Rummikub.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Carrer de Valldoreix, 9, 08172 Sant Cugat

www.llardavis.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem