Cada vegada més estudis demostren l’impacte de l’alimentació en la malaltia del Parkinson. La nutrició dels malalts pot afectar tant a l’evolució de la malaltia com a l’eficàcia de la medicació que reben.
Per això, a l’APASC hem organitzat una xerrada el dimecres 18 de juny a les 12:30 a la Sala de Cultura, que portarà per títol “Alimentació en la malaltia del Parkinson”, a càrrec de la Dra. Júlia Pardo, farmacèutica especialista de farmàcia hospitalària de la Mútua de Terrassa.
Us hi esperem a tots!
Associacio Parkinson Sant Cugat
Casa de Cultura – Carrer Castellví 8
08173 Sant Cugat del Vallès
Dilluns i dimecres de 10 a 13h
93 589 13 82 · aparkinsonsc@gmail.com
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok