Els alumnes del centre obert es diverteixen i passen por al castell de Can Castanyot

"Aquest any el Castell de Can Castanyot es va posar molt ferm i es va transformar en un Centre de Reclutament de castanyers", explica el Centre Obert Can Llobet

Un any més la tardor arriba i les celebracions amb ella. Com ja és tradició al Centre Obert Can Llobet, per la castanyada i Halloween el centre es transforma en el Castell de Can castanyot i dins d’ell passen coses molt divertides i terrorífiques. Com cada any, tenim l’encàrrec de trobar al Castanyer o Castanyera que molt honorablement haurà de lluir la banda fins a la pròxima castanyada. L’any passat la responsabilitat va recaure en Mauri i aquesta vegada s’hauran de repartir la responsabilitat entre la Maya i en Tomi.
Per no li ha sigut gens fàcil aconseguir aquest honor... Aquest any el Castell de Can Castanyot es va posar molt ferm i es va transformar en un Centre de Reclutament de castanyers. Els aspirants van haver de superar proves d’encertar i esquivar castanyes, passar-se missatges de manera molt sensible i superar un qüestionari d’experts en aquestes festivitats. Tot això amb una ambientació ben terrorífica a càrrec de molts ajudants monstruosos.
Per sort a la Floresta hi ha tant potencial que tots van superar les proves, tot i que algun va sortir a la prova final amb algun impediment... Per acabar i com agraïment per haver-se presen tat tanta gent al lloc de feina vam fer una gran festa on tothom va poder menjar castanyes i panellets fets pels nens i nenes del Centre Obert Can Llobet.

 
 
 
Comentaris

Destaquem