Ampliem l’horari de recollida de les cistelles de Pagès

"Menjar més saludable, una compra responsable i amb productes de proximitat i de temporada"

Si un dels teus nous propòsits de l’any és menjar més saludable, i de pas vols fer una compra responsable i amb productes de proximitat i de temporada, et recordem que els dijous el pati de l’Ateneu és un dels punts de recollida de les cistelles de pagès de La Rural de Collserola.

Ara hem ampliat l’horari de recollida els dijous de 17 i les 19.30 h, però la comanda s’ha de fer entre divendres i dilluns a www.laruraldecollserola.com/botiga/. Podràs escollir les cistelles de 10 i 25€, o be fer-te-la al teu gust amb les verdures i fruites ecològiques cultivades als terrenys de La Rural des del 2014, escollides segons volums de producció, però tenint en compte la diversitat.

A l’Ateneu vam pensar que després del Nadal seria el millor moment de l’any per fer el sorteig d’una cistella entre els més de 540 socis i sòcies que donen suport a la nostra entitat. Josep Mª López ha resultat el guanyador de la cistella, per la que van optar més de cent persones!

Aquesta iniciativa s’emmarca dins dels projectes de l’EcoAteneu, que també organitza els Mercats de Pagès i Mercats de Segona mà per tota la ciutat. 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem