Els àngels no tenen fills

''Els àngels no tenen fills' qüestiona si és legítim que una part de la societat decideixi sobre els drets sexuals i reproductius, d’una altra part'

Dissabte 21 de gener a les 20 h estrenarem a La Unió Els àngels no tenen fills, una delicada peça Clàudia Cedó i que compta amb el segell del Temporada Alta. L’obra neix de la inquietud que va generar el seu darrer muntatge, Mare de sucre, on la maternitat d’una noia amb discapacitat provocava moltes preguntes.

UnioCom22 Programacio 2Q 2022 IN2219

 

Clàudia Cedó ha volgut aprofundir sobre aquest tema des del teatre documental i amb part dels protagonistes del darrer espectacle, que reflexionen sobre el fet de ser mares i pares per a generar un debat entre el públic. Els àngels no tenen fills qüestiona si és legítim que una part de la societat decideixi sobre els drets sexuals i reproductius d’una altra part, el perquè es creu que una part de la comunitat és més vàlida que una altra per a la maternitat/paternitat, quins són els paràmetres que determinen qui és una bona mare o si una dona amb diversitat psíquica pot ser-ho. L’obra pretén trencar tòpics i acostar la realitat de les persones amb diversitat funcional.

Les entrades estan a la venda al web www.teatrelaunio.cat i en presencial el dia de l’obra.

La Unió Santcugatenca

Av. de Josep Anselm Clavé 13-17

08173 Sant Cugat del Vallès

93 675 20 57

comunicacio@teatrelaunio.cat

@launiosc

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem