Aparcar l’autobús de la PB Sant Cugat al Camp Nou, una carrera d’obstacles!

'En el cas concret de l’autobús de la PB Sant Cugat va descarregar els passatgers, amb persones grans, al carrer Martí Francàs, per acabar estacionant el vehicle on abans hi havia el Miniestadi'

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha mostrat el seu malestar perquè en els dos últims partits al Camp Nou (Barça-València, 5 de març, i Barça-Madrid, 19 de març) l’organització de l’estada dels autocars ha estat un desgavell. En el cas concret de l’autobús de la PB Sant Cugat va descarregar els passatgers, amb persones grans, al carrer Martí Francàs, per acabar estacionant el vehicle on abans hi havia el Miniestadi. Entre 30 i 45 minuts abans que acabi el partit, l’organització dels autobusos avisa als xofers amb una trucada al telèfon mòbil que ja es poden dirigir cap al carrer Gregorio Marañón per a recollir els passatgers, en sentit contrari a la via. Els xofers han d’enviar la ubicació a algun representant de les penyes per WhatsApp i aquests a tots els passatgers dels autobusos perquè puguin arribar als seus respectius autocars. Vaja, un total despropòsit!

Web: pbsantcugat.cat

Twitter: pbsantcugat

Instagram: pbstcugatv

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem