L’atur i el Carnestoltes a Wise People Sant Cugat

Des de l'empresa, ja han sigut unes 10 persones que han trobat feina

Arriba el Carnestoltes i els que estem a l’atur i tenim més de 45 anys no cal que ens disfressem; ho portem a la cara escrit: no tinc feina.
Doncs mira tu per on, des de Wise People ja s’han col·locat més de 10 persones... Elles soletes han abordat el seu cas de forma freda, sincera, amb esforç personal i amb la nostra col·laboració. Només ens queden més de 1.500... Atur cronificat pels aturats amb més de 45 anys. “Ahí lo dejo”.
Només per aquestes 10 persones que han trobat feina, ja val la pena l’existència de Wise People i de les hores empleades pels consultors voluntaris de l’organització...
Canviem actituds, fem reflexionar, fins i tot alguns canvien d’ofici, guiem, acompanyem, recordant que treballem amb un col·lectiu molt sensible: persones sense feina de més de 45 anys i els hi recordem que el treball més difícil és el treball sobre si mateix.
A la segona fase de la nostra existència ens hem obligat a recórrer i visitar empreses amb la voluntat de fer-les saber que existeix gent preparada, perquè el cost d’un professional ho és més si és un incompetent i Wise People treballa perquè els nostres socis expressin a l’empresa la seva vàlua i competències.
Recordem que Sant Cugat Feina existeix, és un servei gratuït i publiquen ofertes dins del mercat laboral de Sant Cugat; a més tenen una oferta formativa que pot interessar i molt...

 
Comentaris

Destaquem