Aviat comencem les vacances

'Recordeu que un terç dels malalts amb Parkinson pateixen sudoració excessiva, fins i tot sense fer exercici'

S’acosta l’agost i les nostres terapeutes aviat faran unes ben merescudes vacances. El 27 de juliol serà l’últim dia que l’Associació per al Parkinson de Sant Cugat oferirà atenció presencial, com sempre, a la Casa de Cultura. Ens retrobarem el 5 de setembre amb les nostres teràpies setmanals habituals: fisioteràpia, musicoteràpia, logopèdia, art-teràpia, ludoteràpia, teràpia psicològica i teràpia assistida amb gossos. Us desitgem a tots unes bones vacances i especialment als nostres malalts amb Parkinson! Cuideu-vos molt i vigileu la calor.

Recordeu que un terç dels malalts amb Parkinson pateixen sudoració excessiva, fins i tot sense fer exercici. Si hi afegim les altes temperatures, tindrem un pacient que patirà. Us recordem la importància d’estar ben hidratats i fresquets i beure molta aigua. Esperem retrobar-nos tots ben aviat en les millors condicions possibles.

Associació Parkinson Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem