Els beneficis de cantar

"Aquest és el testimoni de la Sònia, contralt del Cor, després d’un any amb nosaltres"

Aquest és el testimoni de la Sònia, contralt del Cor, després d’un any amb nosaltres:

“El setembre de 2022 es va produir un canvi a la meva vida, havia deixat de treballar i podia gaudir més del temps. Sempre havia volgut cantar en una coral, però a quina?, jo volia una on pogués aprendre, i que a més sonés bé. 

Vaig anar a la que tenia a prop de casa i coneixia al director, l’Oscar Garcia. Sabia que era un bon músic, però el què no sabia és si m’agradaria cantar gòspel. Al principi les sensacions no van ser les esperades, però reconec que després de tot un curs la meva visió és una altra. El gòspel té un sentiment que et porta a l’emoció, no tinc paraules per expressar com sonen les harmonies dels acords que toca en Benji, el pianista, amb els arranjaments de les cançons de l’Òscar, tots dos formen un tàndem sublim.

El primer que em va sorprendre va ser que assajàvem drets, i tot i que al principi cansava perquè amb la música cantes i balles alhora, ara gaudeixo molt al ser més saludable.”

@gospelsantcugat

Avinguda del Pla del Vinyet, 81, 08172 Sant Cugat

www.gospelsantcugat.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem