Berenar-Tertúlia

"Amb l’ampliació del nostre ESPAI DE SALUT, tots els berenars-tertúlia d’aquest curs els dediquem a la cura de la salut"

Amb l’ampliació del nostre ESPAI DE SALUT, tots els berenars-tertúlia d’aquest curs els dediquem a la cura de la salut i van a càrrec de la Dra. Raquel Tomàs. El passat mes de novembre vam fer el primer amb el tema “Recomanacions de salut per a la Gent Gran”. Ara anunciem el del mes de desembre, el dia 14, a les 17.00 h, amb “La hipertensió arterial”. Aquests berenars són gratuïts i oberts a tothom. 

Per altra banda, informem de les celebracions de Nadal. El dia 15 de desembre farem la sortida cultural, amb la visita de la il·luminació nadalenca dels edificis modernistes de l’Hospital de Sant Pau. El dia 16 inaugurarem el nostre pessebre, acompanyats d’un concert de guitarres dels alumnes de l’Aula de So. El dia 17 anirem al Concert de la Gent Gran que l’Ajuntament ens dedica, a l’Auditori. El dia 20, festejarem els aniversaris dels socis que han fet anys a l’octubre, novembre i desembre, amb una tarda de poemes de Nadal del nostre Taller de Poesia, i el cant de nadales per part de la nostra coral Rosa d’Abril.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Carrer de Valldoreix, 9, 08172 Sant Cugat

www.llardavis.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem