Bitter, sweet, soft

'En aquest projecte Bernat Millet enfoca la seva mirada en la vida quotidiana, on sorgeix una forta sensació d’unió basada en el pilar de la família'

Conferència  del dimecres dia 16 de novembre a l’Arxiu Nacional de Catalunya

Per  Bernat Millet, fotògraf i divulgador cultural

En aquest projecte Bernat Millet enfoca la seva mirada en la vida quotidiana, on sorgeix una forta sensació d’unió basada en el pilar de la família, que sustenta uns camps els habitants dels quals viuen les seves vides en un compàs d’espera. D’aquesta manera, el poble sahrauí reforça la seva identitat, forjant, dia a dia, a través dels seus valors, un sentiment de pertinença, intentant difuminar les cicatrius que solquen les seves ànimes, deixant pas a una esquerda per on s’obre pas una petita llum. Què passa amb la percepció del temps en un lloc on el futur és incert i l’única cosa que els fa alçar-se i seguir lluitant és l’esperança de l’alliberació? La cultura sahrauí es veu ofegada en un desert sense límits espacials però sí limitat de recursos. 

Joan Bordas

unescovsc@gmail.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem