Bons resultats dels equips +50 i +65

Que situen el tennis sènior femení santcugatenc a l’elit nacional

El CTN Sant Cugat ha estat representat al Campionat d’Espanya Mapfre per Equips Veterans Femenins de Tennis pels equips sènior +50 i +65. La competició s’ha disputat a Font de Sa Cala (Mallorca).

Les jugadores de l’equip +65 han obtingut la tercera posició nacional. Gaby Armet, Ma Cinta Borrell, Montse Suriñach i la capitana, Ángela Díaz, es van imposar en quarts de final al CT Chamartín, 2 a 1. Malgrat caure en semifinals contra el RCT Barcelona, van acabar guanyant el tercer lloc contra el C.C. Villa de Madrid.

L’equip +50, per la seva part, ha acabat en sisena posició d’entre els 15 equips participants. Les jugadores van imposar-se en primera ronda al CT Chamartín i van perdre en segona contra el S.C. Manolo Santana. Van seguir competint per estar entre el cinquè i el vuitè lloc, enfrontant-se al CT Egara, on van obtenir la victòria per 3 a 0, per, finalment, perdre contra el CT Manacor.

Aquests resultats situen el tennis sènior femení santcugatenc a l’elit nacional. Felicitats!