Caminades a poc a poc

Són passejades pensades per gent més o menys gran i que mostrin interès per conèixer Collserola o rodalies de Sant Cugat

Fa molt de temps que la Llar d’Avis de la Parròquia amb col·laboració amb el Club Muntanyenc varen posar en marxa aquestes sortides. Fins ara, tenen molt d’èxit. 

S’ha format un grup de persones molt assídues i que esperen amb il·lusió les caminades. Animem que s’hi adhereixin més persones, perquè s’ho passaran molt bé.

Són passejades pensades per gent més o menys gran i que mostrin interès per conèixer Collserola o rodalies de Sant Cugat, ja que a vegades ens desplacem a Sabadell, Terrassa, Sant Quirze o Cerdanyola. 

Portem un guia excepcional... en Joan. Per al dissabte 28 de gener ens ha programat anar fins a la font de Sant Pau a Cerdanyola. La sortida serà a les 10 h del matí de la Pl. Dr. Galtés (cal ser-hi uns deu minuts abans). Agafarem un autobús que ens deixarà a poca distància de la font. Allà esmorzarem. Després, caminada fins a la masia de Can Coll i d’allà, tot xino-xano, anirem fent retorn cap a Sant Cugat.

Apa... encoratgeu-vos i que no us espanti el fred. Cap a les 14 h ja estarem a casa. Us esperem. 

Canvi data: la xerrada de Mossèn Eduard Martínez, programada per al dia 9 de febrer a les 6.00 h, serà el dia 15 a les 6.15 h de la tarda.

C/ de Valldoreix, 9

Telèfon: 93 589 28 34

 
Comentaris

Destaquem