Campus & Stage de Setmana Santa

'Del 3 al 6 d’abril, es torna a celebrar el Campus & Stage del Club Junior que acollirà nens d’entre el 2019 fins al 2006 per practicar diferents esports'

El millor club esportiu de Sant Cugat torna a oferir un any més la possibilitat que els nens i nenes gaudeixin d’una Setmana Santa divertida i saludable participant en els campus multiesports i stages d’Hockey, Futbol, Tennis, Pàdel o multiesport.

Del 3 al 6 d’abril, es torna a celebrar el Campus & Stage del Club Junior que acollirà nens d’entre el 2019 fins al 2006 per practicar diferents esports.

Per als més petits els dies seran molt dinàmics amb treballs de psicomotricitat per controlar el cos durant la pràctica esportiva i d’altra banda, els joves poden escollir un stage d’un esport en concret, els nens i nenes seran dividits per edat/categoria i aprendran i milloraran la tècnica bàsica per passar-ho genial!

Altres serveis que també es poden aprofitar són els d’acollida i recollida. Per a més informació podeu escriure a coordinadoresportiu@juniorfc.com.

Us perdreu la primavera al Junior?

Instagram: @clubjunior1917

Web: junior.cat

WhatsApp: 654 63 33 24

#bategablauinegre

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem